Rıza Malatyalı İlkokulu
Ağa Köyü Mahallesi Düzce Merkez

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; eğitim-öğretim hizmetinden yararlananlara kaliteli ve teknolojik donanımlı eğitim hizmeti sunan, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci gönderen bir kurum olmak. Atatürk İlke ve İnkilaplarına sonuna kadar bağlı, değişime ve sürekliliğe inanan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Bilim, sanat, estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirmek. Atatürk ün ilkelerine ve ideallerine, milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek. Okulda en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanmak Toplumun başarılı öğrenci,verimli insan gücü ihtiyacına Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu olarak hizmet etmek. Topluma faydalı, saygılı ve başarılı bireyler yetiştirmek hedefimizdir.

2013-2014 İL BAZINDA HALK OYUNLARI BİRİNCİLİĞİ BASKETBOLDA DÜZCE ŞAMPİYONLUĞU

Normal Öğretim